Recensies Mrs Bass

Super leuk en prachtige muziek
Schitterende optredens al lopend van de ene stek naar de andere tijdens het Straatfeest te Leeuwarden. Super leuk en prachtige muziek van Duo Mrs Bass. 

Straatfeest Leeuwarden 28 mei 2022 


Swingende muziek op gepaste toon 

Duo Mrs Bass speelde swingende muziek op gepaste toon en waren erg professioneel. Wij zijn erg tevreden en zouden ze zeker aanraden! 

Mitta van Weteringen, OZ Export BV

  

Enorm genoten
Wij en onze gasten hebben enorm genoten van het duo Mrs Bass. Wij hebben alleen maar lovende woorden ontvangen.

An en Lou Molenaar  60 jarig huwelijk 


Een leuke eigen sfeer op onze bruiloft

Dit duo heeft onze ceremonie op een mooie, vrolijke manier afgesloten. Ze zijn een olijk duo en zeer flexibel. Geeft een hele leuke eigen sfeer en was een gewaardeerde aanvulling op onze bruiloft toast! 

Op de achtergrond en tegelijkertijd prettig aanwezig. De gasten kwamen geregeld nog naar ons toe met de vraag "waar hebben jullie zo'n leuk bandje geregeld?" Leuk toch! 

Ruud & Michelle Lavrijssen


Leuke muziek en een flexibel duo 

Het was leuke muziek en een zeer flexibel duo. Veel complimenten gekregen. De langwerpige zaal met kletsende en etende mensen maakte het niet makkelijk de juiste geluidssterkte te vinden maar dat kwam ook goed.
Golfclub Heelsum


Enorm genoten tijdens onze kerstborrel
Wij hebben gistermiddag tijdens onze kerstborrel enorm genoten van de muzikale omlijsting van ons feestje. Hartelijk dank hiervoor en fijne feestdagen gewenst. 

Anne-Marie Jansen, Gispen Design


Echt heel leuk
Dick en ik hebben genoten van ons feestje, het weer, de plek, de mensen en niet te vergeten jullie muziek. Echt heel leuk en dat vonden ook ons gasten! Fijn dat jullie het zelf ook leuk en gezellig vonden.
Astrid Lans, Saxion Hogescholen


Erg in de smaak gevallen
Het optreden van het muziekduo viel erg in de smaak bij onze gasten. Ook na afloop hebben we nog veel reacties gehad dat de muziek zo leuk was.
Elisabeth de Nooijer

Een swingend succes
Deze band is een fantastische keuze voor een succesvol feest. Ze hebben een breed repertoire voor een breed publiek maar spelen dat wel in hun eigen herkenbare stijl. Op ons feest was een divers publiek van tieners tot 70+ers en iedereen was enthousiast over de muziek. Het samenspel is grandioos en door de afwisseling in leadzang en repertoire blijft het vanaf het begin tot het eind boeien. Geschikt voor zowel achtergrond als heerlijk swingen. Onze keus voor een volgend feest is wel gemaakt! 

Leon Haver (Feestdatum: 29-10-2016, feestlocatie: tent aan huis)

Topklasse
Een band van topklasse en hoog niveau, cre√ęert een geweldige relaxte maar ook vrolijke sfeer, lekker ongedwongen. Echt een aanrader voor de echte muziekliefhebbers vanaf jaren 20 en verder! 

Maaike Kolner (Feestdatum: 27-12-2015, feestlocatie: Hotel 't Tuindorp Hengelo)

Recensies Heebie Jeebies

Een aanrader voor feestjes
Een kleurrijke, muzikale invulling voor ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Sfeermakers door de heerlijke muziek, de interactie met de gasten en vrolijke kleding. 
De communicatie met de Heebie Jeebies verliep heel prettig. Meerdere feestgasten vroegen zich af waar we dit leuke duo hadden gevonden.
Een aanrader voor feestjes waar mensen kunnen genieten van deze muziek en elkaar ook nog willen en kunnen verstaan tijdens gesprekken. We zijn zo blij dat we voor de Heebie Jeebies hebben gekozen!!  

Leonie de Hoop (12 juni 2022) 


Jullie maakten het "af"

Wij vonden het ontzettend leuk. En het publiek zeker ook. Niets dan complimentjes.

Els Kempen, activiteitencommissie woningbouwvereniging Daal en Berg


Prima sfeermakers 

Leuk duo met gevarieerde muziek. Voor iedereen wat wils. Prima sfeermakers! 

Janco


Leuk stel dat lekker swingt en zingt

Een leuk, geinig, lekker muziekje door aardige en meelevende muzikanten. Leuk stel dat lekker swingt en zingt en uitstekend hun instrumenten beheerst zonder te overheersen als dat gewenst is. 

FMJA Jansen (feestlocatie: Klooster Bethlehem, Kerkplein 4 te Haren (Oss)) 


Heerlijke sfeer

De Heebie Jeebies kwamen spelen tijdens het Gigstartercaf√© en zetten een heerlijke sfeer neer, precies zoals het profiel laat zien. Leuk voor verschillende soorten feesten en evenementen! 

Tom