over Inge

Inge Klinge is een zingende contrabassiste met een swingend repertoire vanaf de jaren ‘20

Inge Klinge Contrabassiste en zang

Samen met zingende gitarist Klaas vormt zij duo “Mrs Bass”. Duo “Mrs Bass” kan uitgebreid worden tot een trio / kwartet / etc met piano, drums, klarinet, trompet, en/of saxofoon.

 

 

 

Repertoire
Op het repertoire staan: Fly me to the moon, On the Sunny Side of the street, I wanna be loved by you, My baby just cares for me, Just a Gigolo, Come fly with me, Drive my car, Wake up little Susie, Copacabana, Can’t take my eyes off of you, Walkin’ back to happiness, Via con me, Mr Sandman, Something Stupid, Puttin’ on the Ritz, These boots are made for walking en nog veel meer van dit alles.

Me and Mrs Bass mobiel
Duo Me and Mrs Bass kan ook mobiel zijn: met hun apparatuur op een kar kunnen ze, al rondlopend, optreden.