Mrs Bass duo

Me and Mrs Bass op contrabas en gitaar met zang

Gemiddelde review score op www.allesvooreenfeest.nl

Door: Leon Haver op 31-10-2016
Een swingends succes ꙳ ꙳ ꙳ ꙳ ꙳
Mrs Bass is een fantastische keuze voor een succesvol feest. Ze hebben een breed repertoire voor een breed publiek maar spelen dat wel in hun eigen herkenbare stijl. Op ons feest was een divers publiek van tieners tot 70+ers en iedereen was enthousiast over Mrs Bass. Het samenspel is grandioos en door de afwisseling in leadsang en repertoire blijft het vanaf het begin tot het eind boeien. Geschikt voor zowel achtergrond als heerlijk swingen. Onze keus voor een volgend feest is wel gemaakt!
Pluspunten: breed repertoire van verleden tot heden; eigen unieke herkenbare stijl; flexibel en aansluitend op de wensen van de klant
Minpunten: geen idee

Door: Maaike Kolner op 06-03-2016
Topklasse ꙳ ꙳ ꙳ ꙳ ꙳
Een band van topklasse en hoog niveau, creeert een geweldige relaxte maar ook vrolijke sfeer, lekker ongedwongen. Echt een aanrader voor de echte muziekliefhebbers vanaf jaren 20 en verder!

Mrs Bass trio

Me and Mrs Bass en Thijs trio voor Contrabas, Piano en Gitaar

 

trio Mrs Bass is een swingend trio met vrolijke jazz- en popliedjes vanaf de jaren ’20 op hun repertoire.

Fred Astaire, Nat King Cole, Nina Simone, Frank Sinatra, Tony Bennett, Michael Bubble, Billie Holiday, Peggy Lee, Marilyn Monroe, Doris Day, Helen Shapiro, Cole Porter, Irving Berlin, Louis Prima, De Beatles, Charles Aznavour, Roger Glover, Ian Dury, ze komen allemaal voorbij!